Изработка на уеб-сайтове

Изработка на уеб-сайтове

уеб-сайтовеКомпанията „Volik Group“ е специалист в изработката на сайтове с различна сложност. Някои от нашите професионални дейности са създаването и поддържането на интернет страници. Ние предлагаме на нашите клиенти разработването на различни видове сайтове – от най-простите и нискобюджетни, с типичен дизайн, изработката на които отнема минимално време, до отделни уникални проекти, като например:

  • Изработка на сайт-визитка
  • Изработка на фирмен сайт
  • Изработка на интернет портал
  • Изработка на интернет магазин

уеб-сайтовеУебсайтът при всички случаи представлява основна част от бизнеса (независимо от направлението), а не само един от инструментите. Ние знаем как трябва да работи съвременият уебсайт. Ще анализираме клиентите, ще развием Вашата идея, ще приложим необходимата функционалност, и в резултат на това, ще получите ефективно работещо решение и нищо излишно.

В нашата страна има голям брой компании, които оперират на пазара с IT услуги. Така че, преди да поръчате изработката на Вашия сайт, уверете се, че сте попаднали на професионалисти в тази сфера.

Важно! Изработката на уебсайт е началната фаза на всеки бизнес. Най-важно е правилно да се избере фирма, която ще се занимава с проектирането или създаването на сайта от началото до края.

Цени за изработка на уебсайт

Цената за изработката на проекта зависи от неговата сложност. Понякога сложността не е очевидна и неща, които на клиентите изглеждат прости, могат да бъдат изключително сложни. Вярно е и обратното – това, което им се струва, че е сложно, може да бъде просто за изпълнение.

уеб-сайт изработкаВсяка задача в проекта има няколко начина за решаване. Цената за решаване на дадени задачи може да варира, в зависимост от нейната сложност.

Разходите за създаване на сайта често са по-ниски в сравнение с други разходи, свързани с маркетинг, реклама или поддръжка. Затова е важно от самото начало да се постави правилната основа на сайта (избор на ефективна информационна архитектура, избор на технологични решения), която ще позволи на сайта да се развива без проблем.

Възлагайки създаването и развитието на уебсайта на нас, Вие ще получите:

  1. Изключителен дизайн , който ще подчертае особеностите на компанията.
  2. Готовност за създаване на технически сложни проекти: онлайн-магазини, портали, синхронизация със системи и т.н.
  3. Защита на Вашата информация и осигуряване на правилното функциониране на сайта.
  4. Комплекс от услуги по създаване, разработване, поддържане и популяризиране на Вашия сайт.
  5. Коректност и прозрачност при взаимоотношенията и заплащането.

разработка уеб-сайтДа поръчате изработката на уебсайта е лесно! Просто изберете определен тип и се свържете с нашите специалисти. Изработката на Вашия сайт във фирма „Volik Group“гарантира на Вашия бизнес стабилност, развитие и поток от потенциални клиенти. Вложете своите пари в надграждане на своя Интернет ресурс.

Нашата компания винаги следва съвременните тенденции в областта на IT-технологиите. Нашите специалисти ще се превърнат в незаменим инструмент в създаването и поддържането на Вашия сайт.

НАШИТЕ ПРОДУКТИ

Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработвани, с цел подобряване на услугата.