Фирмени папки

Фирмени папки

фирмени папкиЕдни от най-разпространените полиграфски продукти са фирмените папки. Те се използват при бизнес срещи и различни събития, така че документите да бъдат представени по възможно най-добрия начин. Освен това, папките могат да се използват под формата на рекламен носител. Формирането на свой собствен стил на организацията се влияе от различни компоненти, и едни от тях са фирмените папки. За имиджа на компанията могат да се използват както бизнес папки, така и колоритни папки. За да се откроите от конкуренцията, е достатъчно да направите поръчка в нашата компания за изработка на папки. Ние използваме стандартен формат папки с размер A4, като плътността им варира от 250-300 г / м2. В допълнение, компанията предлага изработка на папки с нестандартни размери с използването на дизайнерска хартия.

Използването на фирмени папки показва сериозност и стабилност. На папките често се поставя информация за контакти, фирмени лога.

фирмени папкиДокументите, оформени във фирмени папки имат по-представителен вид. Освен това в папките можете да подредите всички необходими документи, които трябва да бъдат предадени на клиента. Наличието на фирмената папка показва стабилността на компанията и уважението към клиентите. Професионалните ни дизайнери ще Ви помогнат при реализиране на Вашите идеи. Ако организацията има готови модели, разработени във фирмен стил, нашата компания с удоволствие ще ги отпечата. Много е важно да се използва качествен материал за производството на фирмени папки и да се разработи дизайна. Това ще направи впечатление на клиентите и партньорите.

Нашата компания ще ви помогне да изберете подходящия вариант за цена и качество. Просто трябва да ни се обадите и да оставите заявка. Квалифицираният ни персонал ще Ви помогне във всякакви въпроси.

Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработвани, с цел подобряване на услугата.