Реклама върху транспортни средства

Реклама върху транспортни средства

реклама върху транспортТранспортната реклама представлява вид външна реклама, характеризираща се с високо ниво на ефективност и е сред най-запомнящите се видове рекламни методи. Брандирането на Вашия фирмен или личен автомобил е перфектният начин за извършване на мобилна реклама, чиято основна функция ще е да представя бизнеса Ви, независимо от Вашето местоположение.

Каква е магията на тази реклама?

реклама върху транспортДавали ли сте си сметка как в огромния поток от превозни средства Вие виждате логата на различни марки и подсъзнателно запомняте тяхната визия и съпровождащите ги рекламни надписи? Също е възможно докато Вашите клиенти чакат на автобусната спирка, да разпознаят, че идва техния автобус, само защото са запомнили, че той е брандиран по определен начин (а именно с Вашата реклама).

Всъщност този тип външна реклама подпомага позиционирането на бранда Ви за по-дълъг период от време в съзнанието на потребителите, и то без излишна показност. Също така, транспортната реклама позволява широко разпространение на рекламната кампания сред целевата аудитория.

Транспортната реклама е несъмнено доста бързо развиваща се част от семейството на външните реклами.

Някои от нейните основни характеристики са:

  • високо ниво на достъпност (големи градове, места с високо ниво на гъстота на населението);
  • не изисква усилие
  • възможност за качествено и бързо таргетиране на аудиторията;
  • еднократна инвестиция за дълъг период от време;
  • ненатрапчиво задоволяване на потребитеската нужда от информация (например в автобуса, където хората стоят и търсят с нещо да запълнят времето прекарано в градския транспорт)
Важно! Всъщност интересната и оригинална реклама върху транспортни средства е рядко срещано явление. Това означава, че Вие лесно и бързо можете да станете по-добри от Вашите конкуренти, използвайки този тип външна реклама.

Брандиране може да се извърши върху автобуси и други превозни средства на градския транспорт, върху фирмени или лични автомобили.

рекламаГотови сме да станем Ваш партньор точно сега!

Рекламна агенция «Volik-Group»  Ви гарантира достъпна и висококачествена изработка на Вашата транспортна реклама. Ако решите да извършите своята поръчка във «Volik-група», също така, нашите служители ще Ви предложат най-доброто съотношение между цена и качество. Индивидуалният подход и професионализма на нашите специалисти ще подпомогнат за успешното изпълнение на проекта. «Volik-Group» – Вашият партньор по пътя към успеха! Свържете се с нас сега!

Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработвани, с цел подобряване на услугата.