Рекламни табели

Рекламни табели

рекламни табелиРекламните табели са много популярна форма за рекламиране на редица продукти. Те присъстват във външната и вътрешна реклама, като се произвеждат от пластмаса, плексиглас, метал, плат и други различни материали.

Този вид външна реклама е необходима за привличане вниманието на минувачите и Вашите потенциални клиенти. Това е и основната цел на рекламните табели. За да може рекламната табела да привлича повече внимание, е задължително тя да бъде направена в ярки цветове, да бъде многоцветна или с необичайна форма.

Този вид реклама е перфектна за заведение, магазини, клубове и всички места къде минават много хора (потенциални клиенти). Ако целта на външната реклама е да се подчертае имиджа на фирмата или да се демонстрира високото ниво на обслужване, тя може да бъде направена в строг и изискан стил или да се направи по-видима, като бъде изработена като светеща табела или в необичайна комбинация от различни материали. Например, външните рекламни табели на аптеки, банки, застрахователни компании или офис-сгради на големи фирми.

Според конфигурацията и външния вид на рекламните табели, те се разделят на:

Светещи и неонови рекламни табели

рекламна табелаОсветяването позволява рекламата да е видима не само през деня, но и през нощта. Независимо дали става дума за табела за заведение, за магазин, салон за красота или голям търговски център, светещата реклама увеличава броя на посетителите, а от там и да се повишат и продажбите.

Предимствата на светещите табели са следните:

  • По-висока ефективност – светещите обемни букви или други светещи табели е трудно да не се забележат;
  • Голямо разнообразие от модели;
  • Здравина и дълъг срок на експлоатация – светещите табели служат по-дълго време, отколкото останалата реклама (транспаранти, билбордове, флаери);
  • Лесна поддръжка – смяна на осветителните елементи в светещите информационни табели е много лесна и не се изисква специална ежедневна поддръжка.

Несветещи табели

табелаТабелите без осветление са по-икономичният вариант. Ако имате ограничен бюджет, или не е необходимо да се привличат клиенти с реклама през нощта, можете да изберете рекламни табели без осветление. Такъв вид реклама, ще Ви помогне да спестите пари и в същото време атрактивно да оформите входа на офиса или магазина, това ще доведе до видими резултати през деня.

Важно! Рекламните табели са визитната картичка, която говори за нивото на организацията, качеството на услугите и продуктите, за асортимента, който се предлага.

Цени на рекламните табели

Цените на рекламните табели зависят от вида на проекта, неговия размер, метода на нанасяне на изображението, наличието и вида на осветлението, както и от други фактори.

Дългогодишният ни опит в изработката на рекламни табели, собствената ни технологична база и квалифицираният ни персонал – всичко това позволява на компанията „Volik Group “ да предлага разумни цени и изпълнение в кратки срокове.

Защо да поръчате изработката на рекламни табели във «Volik Group»?

12897792Рекламната фирма „Volik Group “ е известна с производството на рекламните си продукти (различни конструкции и видове) в цяла България. Собствен отдел по дизайн, мощна производствена база, сплотен екип с богат опит, всичко това ни прави Ваш стабилен и надежден партньор.

Ние предлагаме услуги за изработката и оформлението на дизайна, проектната документация на рекламните конструкции, гарантираме качество и бързо производство, професионален монтаж и допълнително техническо обслужване в гаранциония сервиз.

Производството на рекламни табели във фирма „Volik Group“ се състои в:

  • Детайлно и технологично проучване на проекта;
  • Професионален монтаж на табелите и допълнително техническо обслужване;
  • Пълен цикъл на производство, от проектирането на дизайна и изработката, до монтажа;
  • Справедливи и разумни цени, ние сме производител, а не посредническа структура;
  • Използваме само висококачествени материали.

Поръчвайки рекламна табела при нас, ще получите високо качество и добро изпълнение на поръчката в срок с помощта на модерни технологии и смели дизайнерски решения при използването на различни материали.

Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработвани, с цел подобряване на услугата.