Брандиране на витрини

Брандиране на витрини

брендирование витринБрандирането на витрини заема важна роля за тези, които имат търговска фирма или вериги магазини. Красиво оформената витрина привлича погледите на минувачите и ги мотивира да влязат вътре и да разгледат стоката. Витрината може да информира за нови стоки и услуги, за текущи промоции и акции. Брандирането на витрини се създава в съответствие със стила и дизайна на конкретния бранд, а това е много важно, както за продавача, така и за купувача.

Преимущества на брандирането на витрини

Брандирането на витрини има много положителни страни, защото благодарение на тях, купувачът или просто минувачът може да получи необходимата му информация. Освен това, повечето търговци смятат, че оформянето на витрини е действен и нескъпоструващ начин да привлечеш максимално количество клиенти. Но само правилно оформена витрина е способна да привлече голяма аудитория. Преимуществата на брандирането на витрини са следните:

  1. брендирование витриноригинална изработка на дизайна;
  2. успешно промотиране на продукция;
  3. разпознаване на бранда от голямо разстояние;
  4. представяне на голямо количество информация;
  5. достъпна цена;
  6. оперативно изпълнение;
  7. самостоятелно регулиране на продължителността и честотата на излъчване на рекламата.

Преимуществата са много, но не по-малка роля играят качеството на самата стока и обслужването на клиенти. Обаче брандирането на витрини е първа стъпка към успеха и популярност на търговското предприятие.

Внимание! За да стане брандирането на витрини качествено, трябва предварително да се избере сюжет и цвят, да се намери фирма, която професионално ще се заеме с тази задача. След това се взимат размерите на витрината, или измерването могат да направят специалистите (срещу допълнително залащане). След това се внася аванс и се договарят сроковете.

Техники на брандиране на витрини във Варна и България

Художественото оформление на витрините може да стане с помощта на:

  1. изрязани на плотера едноцветни самозалепващи фолиа;
  2. предварително напечатани на пълноцветно фолио висококачествени изображения;
  3. винилово перфорирано и самозалепващо фолио.

PVС фолиата могат да бъдат гланцови или матови и се характеризират с високо качество и трайност. Матовото фолио има своите плюсове. То не прави бликове, за разлика от гланцовото, и информацията може да бъде прочетена по всяко време на денонощието.

брендирование витринТехниките с плотерно изрязване на фолио се използват най-често за изработка на едноцветни или двуцветни надписи и графични елементи.  PVC фолиата имат широка гама цветове, и за постигане на визуални образи и сюжетни линии се прилагат апликации от няколко цвята.

Перфо фолиото се отличава със своята способност да скрива отвън  интериора на помещението, а отвътре е прозрачно. Тази техника на бранидирането е идеална за офиси и фирми, предоставящи услуги. Перфо фолиото обаче ограничава дневната светлина в помещението.

Цената на брандирането зависи от сложността на работата, от избраната техника, от сроковете и количеството на търговските обекти.

Внимание! С помощта на самозалепващи фолиа може да се пресъздаде всякакъв образ и сюжет. Обаче монтажът на фолио изисква прецизност и опит, затова художественото оформление на витрини трябва да се повери само на професионалистите.

Специалистите в Рекламна агенция „Volik Group“ ще Ви помогнат да реализирате идеите си и да създадете най-подходящя дизайн на Вашата витрина.

Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработвани, с цел подобряване на услугата.