Меню - дизайн и печат

Дизайн и печат на менюта

менюОформлението на списъка с ястия и напитки влияе не само на мнението за конкретното заведение, но също така оказва въздействие и върху неговите общи приходи. Поръчката на правилния дизайн и печат на менюта за ресторанта или кафенето Ви, на цена, която ще бъде повече от приемлива, е наистина от голямо значение. От Вас се изисква само да се свържете с нас!

Повечето хора не се замислят за това, че менюто играе много важна роля за едно заведение. Менюто не е само индикатор за нивото на ресторанта, но и отражение на неговата визия. Следователно, то трябва да съответства на стила на заведението и неговия интериор. Грамотно съставено и професионално изработено, с красив дизайн, менюто може да помогне за увеличаване на потребителското търсене на Вашето заведение. Такова меню има пряко влияние върху избора на ястия и напитки от посетителите, а оттам и върху броя на продажбите и нивото на доходите на заведението.

Особености при създаване на менюто

менютаОбикновено менюто се печата на офсетова хартия с плътност от 100 до 160 г / м2, но също така можете да изберете и дизайнерска хартия (паус или папирус) с различни цветове и размери, с което ще подчертаете оригиналността и изключителността на Вашето заведение. За свързане на отделните листове от менюто може да се използват различни варианти: слепване, прикрепване с нитове, скоби или пружини. Листите на менюто също могат да бъдат ламинирани и поставени в изискани корици по ваш избор. Корицата може да бъде изработена от:

  • хартия
  • картон
  • пластмаса
  • кожа
  • дърво и др.

Върху нея могат да бъдат щампирани, гравирани или нарисувани фирмените знаци на заведението, или текстове по Ваш избор. Ние, също така, ще Ви предложим и изработим различни илюстрации на менюто с ярки и цветни снимки на ястията предлагани от Вашето заведение и ще ги оформим на фон и с шрифт, привличащ интереса на клиента. Защото това не само ще помогне на посетителите да направят правилния избор по-бързо, но също така ще послужи и като изискан елемент от интериора на Вашето заведение.

Дизайн на менюто

менюта дизайнРекламна агенция „Volik Group“ изработва менюта в различни формати: еднолистови и многолистови менюта с мека и твърда корица, менюта със снимки, папки за менюта, поръчкови и дизайнерски нестандартни менюта, а също така и преснимане на менюта. Дизайна на менюто се изработва индивидуално в зависимост от заведението, а по-точно, неговия профил, формат, разнообразието от ястията и специалитетите, напитките и ценовата му политика. Този подход е много важен, тъй като красивият дизайн и удобното за употреба меню – това е визитната картичка на всеки ресторант, кафене, бар и т.н.

Важно! Следва да се обърне специално внимание точно на дизайна на менюто: хубави и оригинални снимки, правилната подредба и оформлението на текста, които директно влияят върху броя на поръчките.

Наситените със снимки и кратки описания листи в менюто ще помогнат на клиента да избере интересуващото го ястие или напитка, и по-бързо да направи своята поръчка.

Цени за изработка на менюта

1. Меню размер А4, хартия 350 гр./м2 мат/гланц, печат 4+4, двустранен ламинат 80 мкм. гланц  

Тираж:  10  25  50  брой 
Ед. цена  2,70  2,408  2,06  лв./брой 
Сума  27,00  60,20  103,00  лв 

2. Меню размер А3, хартия 350 гр./м2 мат/гланц, печат 4+4, двустранен ламинат 80 мкм. гланц  

Тираж:  10  25  50  брой 
Ед. цена  5,10  4,12  3,86  лв./брой 
Сума  51,00  103,00  193,00  лв 

3. Меню – размер А3, хартия 350 гр./м2 мат/гланц, печат 4+4, две сгъвки 

Тираж:  10  25  50  брой 
Ед. цена  4,10  3,12  2,58  лв./брой 
Сума  41,00 78,00 129,00 лв 

4. Меню – размер А4, твърди корици с пълноцветен печат, ламинирани с матов ламинат. Тяло 16 стр, хартия на страници: 250гр мат, двустранен пълноцветен печат с матов ламинат, захващане спирала

Тираж: 

10  25  50  брой 
Ед. цена  28,1 23,7 20,9 лв./брой 
Сума  281   592,5  1045

лв.

5. Меню – размер А4, твърди корици с пълноцветен печат, ламинирани с матов ламинат. Тяло 16 стр, хартия на страници: 250гр мат, двустранен пълноцветен печат с матов ламинат, захващане болтове – 2 бр.

Тираж:  10  25  50  брой 
Ед. цена  37,2  32,8  29,9  лв./брой 
Сума  372  820  1495  лв.

Защо трябва да изберете нас?

менютаНашите специалисти ще Ви помогнат да спечелите доверието на клиента, да поддържате имиджа на Вашето заведение и да насърчавате гостите да поръчват специалитетите Ви. Сдържан, но в същото време с автентичен дизайн, който няма да отвлича вниманието от апетитните снимки и теми, които се търсят интуитивно. Добрата цена, хубавата текстура на хартията и качественият печат на специалитетите, проектирани от дизайнерите на „Volik Group“, ще бъде най-добрата презентация на прекрасните умения на вашите готвачи и бармани! Цените за дизайна и печата на менюто са повече от достъпни, така че нашето сътрудничество не само ще Ви даде увереност в бъдещия резултат, но и ще Ви помогне да спестите значителна сума!

„Volik Group“  предлага услуги по изработка на меню от първоначалния етап на развитие на идеята до крайния продукт. Oще при обсъждането на проекта, можете да ни предоставите всички Ваши изисквания по изработката и визията на менюто. Искате да предложите на своите клиенти нещо необичайно? Екипа на „Volik Group“ ще изработи уникален дизайн на Вашето меню, взимайки под внимание всички Ваши предпочитания и съответно, общата концепция на заведението.

Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработвани, с цел подобряване на услугата.