Разработка на фирмен стил

Разработка на фирмен стил

Фирменият стил може да се нарече по много различни начини (с еднакво значение) – фирмена или корпоративна идентичност, фирмен дизайн и др. По своята същност всички тези понятия се отнасят до разработването на уникален стил на Вашата компания. Това включва използването на еднакъв дизайн за всички материали, които се използват във фирмата ежедневно.

Важно! Разработването на стила на дадена фирма включва в себе си съвкупна работа между маркетингови специалисти и дизайнери, които трябва да успеят да постигнат идентичност, отговаряща както на нуждите на фирмата, така и на очакванията на клиентите. Анализът на сферата на дейност на клиента, конкуренцията и на целевата аудитория се прави, за да се намери ключовата точка, която ще направи марката по-силна и актуална.

Дизайн на материалите

Графичните елементи, цветовете и другите използвани средства трябва да бъдат сходни за различните рекламни материали – визитки, брошури, бележници, бланки, пликове, папки, покани и др. Най-добре е да се доверите на професионален дизайнер, който ще Ви помогне да успеете да привлечете вниманието на аудиторията към логото и другите графични елементи. Освен всичко това е възможно периодично фирменият стил да трябва да се актуализира, заради постоянно променящата се среда (потребителски нужди, конкуренти, други външни влияния).

Разработването на фирмения стил най-често включва

  • индивидуален подход и грижа към изискванията на клиента;
  • възможност за разработване на отделните елементи на корпоративна идентичност, както, така и поотделно в пълен пакет ;
  • уникално лого (с графични елементи и думи, които ще се асоциират само с фирмата-клиент);
  • избор на подходящи цветови гами за печат;
  • изработка или подбор на фирмен шрифт;
  • създаване на рекламно послание.;

визитни картичкиФирмен стил от Volik Group

Рекламна агенция «Volik Group» Ви гарантира достъпна и висококачествена разработка на Вашия фирмен стил. Ако решите да извършите своята поръчка във «Volik Group», също така, нашите служители ще Ви предложат най-доброто съотношение между цена и качество. Индивидуалният подход и професионализмът на нашите специалисти ще подпомогнат за успешното изпълнение. «Volik Group» – Вашият партньор по пътя към успеха!

Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработвани, с цел подобряване на услугата.