Рол банер стойки

Рол банер стойки

Рол Банер стойка (roll-up) – плъзгаща подвижна стойка с механизъм за автоматично навиване на ролката с информационнoто платно.

Предназначение: за демонстриране на информационни послания на:

  • презентации;
  • изложби;
  • конференции;
  • в търговията – където е необходимо да се привлича вниманието на хората, да им се предостави визуална информация за компанията, продуктите и предлаганите услуги.

Също така Roll-up се използва за предоставяне на информация и подпомагане на продажбите в офиса, шоурума или търговския етаж на компанията.

Предимства: малко тегло, малък размер, бързина и удобство при монтажа без използване на инструменти: времето за сглобяване на щанда е около минута.

Особеното при този тип конкструкции е възможността за промяна на информационния винил неограничен брой пъти, без промяна в дизайна и модификацията на стойката.

Конструкция на рол-банер стойки

Мобилният щанд представлява рамка, която служи за закрепване на информационното поле – банер, плакат. Информационното изображение може да бъде нанесено върху винилен банер и върху полипропиленово фолио с последващо ламиниране.

Поставката може да бъде монтирана на пода или да бъде окачена, подобно на екран в кино. Конструкцуята на Roll Up-а включва в себе си пружинен механизъм за автоматична лента. В нормално състояние информационното поле е усукано на ролка в корпуса му. В прибрано състояние стойката е опакована в удобна торбичка.

За да монтирате стойката, трябва само да издърпате ръба на информационното поле, да извадите платното и да поставите плаката върху стойката, като използвате пръта на държача. Стойката „Roll Up“ е готова за употреба. Възможно е да се използва изображение както само от едната, така и от двете страни (използват се 2 платна). Това позволява информацията да бъде разположена перпендикулярно на потока от потребители, постигайки максимален ефект.

Рекламна агенция «Volik Group» Ви гарантира достъпна и висококачествена изработка при печата и монтирането на Вашата Roll-up реклама. Ако решите да извършите своята поръчка във «Volik Group», нашите служители ще Ви предложат най-доброто съотношение между цена и качество. Индивидуалният подход и професионализмът на нашите специалисти ще подпомогнат за успешното изпълнение на Вашите проекти. Свържете се с нас сега и направете Вашите клиенти по-щастливи!

Поръчка на рол банер стойки онлайн

Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработвани, с цел подобряване на услугата.