Визитни картички във Варна, бързи и евтини визитки

Изработка на визитки

Визитките са едни от най-старите в света, но и надеждни и доказани начини за представяне на контактната информация. В забързаното ежедневие на съвременния бизнес, много по-лесно е използването на визитка, отколкото диктуване или записване на телефон или други данни на човек.

Печат на визитки във Варна

Нашата агенция произвежда визитни картички от всякакъв вид: от евтини - черно-бели, до ексклузивни, отпечатани на скъпа хартия с различни допълнителни технологии, като сухо преге, ситопечат или други. Ние предлагаме дигитален печат на визитки с малък тираж (до 1000 бр), както и офсетов печат с голям тираж (повече от 1000 бр).

Стандартните визитни картички сe отпечатват върху матов или гланцов картон с плътност 300 г/кв.м, но ние предлагаме на нашите клиенти освен стандартни картони и огромен избор от луксозни картони, като ленен картон 240 гр / кв.м. или картон перла 240 гр/кв.м .

Визитките могат да бъдат отпечатани, както по Ваш готов проект, така и по нов проект, разработен от нашите високо квалифицирани дизайнери специално за Вас и Вашия бизнес.

Проект на визитка

Голяма част от хората не се замислят, че в днешно време визитката представлява Вашето лице пред Вашите настоящи и бъдещи клиенти или партньори. Затова е много важно Вашето представяне да бъде стилно, красиво и изработено идеално. Във всеки един момент, когато Вашият клиент вижда Вашата визитка, той трябва да мисли как да сключи сделка с Вас. Затова трябва да имате стилен и професионален проект на визитките си, който напълно да отразява дейността и корпоративните ценности на Вашата фирма.

Качественият дизайн ще отразява същността на Вашите услуги и стила на Вашата компания. Своите предложения относно проекта на визитна картичка можете да попълните в забележка към поръчката или се обадете на нашия мениджър, който ще се свърже с Вас, за потвърждаване на поръчката Ви.

За да достигнем максимален ефект при изработката на проекта на Вашите визитки, ние ползваме всички наши знания в областта на маркетинга,рекламата и продажбите. По този начин успяваме правилно да наредим елементите на "пъзела" на идеалната визитка за Вас.

Само след като сме се запознали с всички детайли, ние започваме да работим с Вашия проект.

Много интересен факт: Нашите клиенти, за които сме подготвили проект на визитни картички, отчитат 8% повече продажби.

Няколко примери от нашите проекти

Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработвани, с цел подобряване на услугата.