Рекламни шапки

Рекламни шапки

рекламни шапкиШапките с лого са неразделна част от промо-гардероба и работната униформа на служителите. В комплект с маркови тениски, марковите шапки се считат за най-ефективни от гледна точка на маркетинга, като корпоративно облекло за масови събития. Стилната шапка с лого може да бъде отличен промоционален или конкурсен подарък или просто приятна презентация за гостите на събитието, посетителите на изложбата, клиентите и партньорите на компанията.

ИНТЕРЕСЕН ФАКТ. Бейзболните шапки наистина мигрират от спорта в маркетинга . И въпреки факта, че бейзболът не е много популярен в Европа, бейзболните шапки със символи се възприемат навсякъде като символ на отбора, знак за отличие, нещо, което обединява и повдига духа на отбора.

Корпоративни шапки

Няма значение каква е сферата на работа на Вашата компания. Служителите в строителния бизнес , бригада от майстори, които се занимават с ремонтни работи, бензинджии, агитатори на предизборната кампания, промоутъри или мениджъри – фирмената шапка веднага ще помогне да разберете, че служителят принадлежи на екип от истински професионалисти. Марковите шапки имат голяма популярност в търговията на дребно и заведенията за общественно хранене.

рекламни шапки

Печат върху шапки

Предлагаме печат върху шапки във Варна с най-новото печатащо оборудване. Работим само с надеждни доставчици на текстилни продукти. Нямате причина да се притеснявате за качеството на шапките, на които ще се нанася логото на Вашата фирма – вече решихме този проблем, избирайки най-добрите производители. Ако имате нужда от идеи за корпоративен дизайн, ще Ви помогнем да разработите уникален дизайн на корпоративните Ви шапки и ще подготвим макет за печат.

Пряк печат върху шапки

При директен цифров печат снимката се прилага директно върху тъканта по принципа на класическото печатане на принтера.

Трансферен печат върху шапки

Трансферен печат предполага междинен носител на изображения. Първо рисунката се нанася върху фолио или специална хартия и след това се прехвърля върху плата.

И двата метода дават възможност за получаване на висококачествено и ярко изображение. Какъв да е методът?Вие избирате! Свържете се с нас за консултация и ние ще Ви запознаем с всички нюанси и ще Ви помогнем да вземете правилното решение.

Цени при поискване!

Обаждайте се, пишете, идвайте в нашия офис. Заедно ще създадем ярка и запомняща се шапка за Вашите служители. По-скоро за Вашия ЕКИП. И също така, за подаръци за идващи празници, както и за всеки един друг случай.

Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработвани, с цел подобряване на услугата.