Производство на етикети

Производство на етикети

этикеткиРекламният стикер е един от най-ефективните и рентабилни видове печатни продукти. В една конкурентна среда стикерите и етикетите имат огромно значение за имиджа и оборота на компанията, а естетическото привличане към стоката помага да се предаде максимално количество информация към купувача.

Рекламната агенция „Volik Group“ предлага изработка на стикери и етикети в различни размери, от най-малките до най-големите.

Сред различните видове стикери и етикети могат да бъдат идентифицирани следните:

 • рекламни стикери и етикети
 • стикери и етикети, съдържащи логото и друга корпоративна символика
 • стикери и етикети, съдържащи техническа информация
 • защитни гаранционни стикери и етикети
 • стикери на задното стъкло на автомобила
 • стикери за стъклената повърхност на търговските витрини
 • етикети за бутилки
 • самозалепващи етикети

Етикетите и стикерите са необходим инструмент за външната реклама, при тяхното правилно разпространение те позволяват по най-бърз начин да предоставят рекламна информация за целевата аудитория. Голем брой етикети могат да бъдат изработени в кратък период от време, и следователно, с това ще се помогне да бъдат обхванати по-голям брой потребители, към които ще бъде насочена вашата реклама.

Рекламна ефективност на стикери и етикети

этикеткиСтикерите и етикетите са изработени от самозалепващо се фолио. Тези рекламни материали са устойчиви на атмосферното влияние, което ви позволява да ги поставите навън и на места, където не е възможно да се ползват хартиени рекламни материали.

По традиция, в дизайна на стикерите и етикетите присъства логото на компанията, което е препоръчително за по-лесната разпознаваемост на слогана на компанията. Дизайна на стикерите и етикетите трябва да бъде много изчистен и оригинален. В този случай, стикерите и етикетите ще са по-ефективни: първо, те привличат вниманието на потребителя със своя необичаен външен вид, и второ, с оригиналното си съдържание. И двата критерия трябва да са добре запомнящи се при тяхното широко разпространение. Обикновено, стикерите и етикетите са част от комплексна реклама и те дублират изображенията, които са отпечатани и на другите рекламни носители, увеличавайки визуалното рекламно присъствие в различни недостъпни места във фазата на активната рекламна кампания на клиента.

Важно! Важна е и финансовата страна на въпроса: една малка фирма със скромни финансови възможности, благодарение на по-евтиното производство и мобилното използване на стикерите и етикетите, може да направи една ярка, впечатляваща и ефективна рекламна кампания, със сериозно увеличение на обема на продажбите на стоки и услуги.

етикети за бутилкиЕтикети за бутилки

Какъв трябва да бъде етикета на бутилката? Разбира се, той трябва да показва вида и характеристиките на съдържанието и за кого или за какво е предназначен. Добре оформения етикет на бутилката е важен компонент от имиджа на всеки продукт. Ярките, цветни и оригинални етикети за бутилки с кратко и ясно описание на съдържанието им са ключът към популярността на бранда на пазара. Високото качество на печата и наситената цветова гама дълго време ще поддържат яркостта и привлекателността на външния вид.

Именно за това отпечатването на етикети за бутилки при нас гарантира:

 • Качество и яснота на цветовете и изображенията.
 • Качество на материалите. Материалите ни отговарят на най-строгите стандарти за качество, така че етикетите да са устойчиви на износване и агресивните въздействия на околната среда.
 • Тираж. Ние можем да отпечатаме етикети за бутилки в количества пожелани от клиента.
 • Качествена изработка в точни и кратки срокове.

Етикети за ракия

етикети за ракияРакията е една от най-популярните алкохолни напитки. Днес, етикета на ракията не е само носител на информация, но и мощен маркетингов инструмент. Етикета за ракията е, преди всичко, възможност за открояване и предаване на купувача на цялата необходима информация за продукта. Благодарение на етикета може да се привлече вниманието на клиента, да се подчертае уникалността на продукта и високия статус на производителя. Провеждането на мащабна рекламна кампания е доста трудно и скъпо нещо. Но с производството на висококачествени етикети, които изпълняват и рекламна функция се повишава ефективността, давайки доста добри резултати при продажбите. Ако искате Вашият етикет за ракия да бъде наистина оригинален и стилен се обърнете към фирма «Volik Group». За вас, ние ще създадем уникален продукт евтино, бързо и с високо качество.

Етикети за вино

етикети за виноДнес, етикетите за вино са мощен маркетингов инструмент, който работи по-добре от много други видове реклама. Разбира се, ако те са изработени качествено и с добър дизайн.  От една страна, етикета трябва да привлича вниманието на потенциалния купувач. Но от друга страна, виното е напитката, за която не трябва да се избират изключително ярки цветове. Какво да правите ако ви трябват качествени и продаваеми етикети за вино?

Тук се изисква комплексна работа, като се започне от дизайнерското оформление, и се завърши с печата и след печатната обработка. Съвременният купувач има огромен избор от най-различни видове вина, започвайки от икономичния клас и завършвайки с колекционерските брандове. Ако искате Вашите етикети да бъдат 100% индивидуални и атрактивни за вашите купувачи, моля свържете се с фирма «Volik Group».

Ние сме готови да изработим проекти във всякаква степен на сложност и ще ви предоставим висококачествени резултати в най-кратките срокове. Вие ще останете доволни от резултата. Ние ще вземем предвид всички Ваши желания и изисквания, и ще Ви предложим своите собствени идеи, които ще помогнат на Вашия продукт да стане разпознаваем и търсен на пазара при производство на вино.

Етикети за дрехи

етикети за дрехиЕтикетите за дрехи, се използват за обозначаване на бранда на дрехата и персонализация на данните за продукта, а именно данни за производителя, размера и състава на продукта и инструкциите за поддържането на дрехите, като температура на пране, гладене, подлежат ли на почистване с химикали и други.  Етикетирането на дрехите е много популярен и удобен начин както за производителя, търговеца, така и за крайния потребител. Качеството на етикетите за дрехи трябва да бъде особено високо, защото етикетите на облеклото трябва да се перат и гладят заедно с дрехите, и трябва да издържат на процедурата по подръжката им. Ако се използват некачествени суровини за производството на етикетите, техният колорит бързо изчезва, а рисунката или текста отпечатан на етикета се изтрива. Обръщаме Вашето внимание на факта, че компания «Volik Group» изработва етикетите за дрехите от висококачествени материали и с голям професионализъм.

Защо трябва да изберете нас?

стикерыВ нашата компания Вие можете да поръчате висококачествени стикери и етикети. Ние предлагаме широка гама от такъв тип продукти, които са подходящи за реклама на различни стоки и услуги. Производството на етикети и стикери се извършва чрез използване на модерно професионално оборудване, което позволява да създаваме висококачествени продукти с различна гама от цветове. Ако е необходимо, нашите специалисти могат да направят заобляне на ъглите, и също така да изработят етикети с различна форма по желание на клиента. При изработката на етикети и стикери, нашите специалисти взимат под внимание вида на бизнеса на компанията, особеностите на нейния фирмен стил, целевата аудитория, зоните на разпространение на рекламата и други. Нашите дизайнери ще изработят индивидуалния дизайн, според вкуса и желанията на клиента, който ще направи Вашите стикери и етикети действително ефективен рекламен носител.

Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработвани, с цел подобряване на услугата.