Дизайн на външна реклама

Дизайн на външна реклама

Външната реклама представлява незименна част от цялостния облик на всеки един бизнес. Използването на такъв тип реклама е ключът към привличането на вниманието на Вашите потенциални бъдещи клиенти. Най-често външната реклама се асоциира с билборд- рекламата, също и с така наречените ситилайт рекламни конструкции, намиращи се на различни ключови места в градовете – автобусни спирки, кръстовища, централна част.

Важно! Външната реклама драстично се различава от традиционните видове – такива в елетронните медии, печатната и онлайн реклама. Нужно е тя да бъде изработена по начин, който да отговаря на поставените цели на Вашата фирма и рекламната кампания.

Какво включва дизайнът на външната реклама?

Най-важната стъпка при графичния дизайн на външната реклама е предварително изготвяне на цялостната рекламна концепция и какво послание ще носи тя. В нея се включват:

  • Избор на подходящо послание. То трябва да бъде кратко, ясно и достатъчно разбираемо;
  • Избор на цветова гама, в унисон с рекламната кампания и цялостната визия на фирмата;
  • Подбор на подходящи, четливи шрифтове;
  • Детайлна подредба на всички графични изображения;
  • Професионална предпечатна подготовка;

Също така от много голямо значение за изработката на външна реклама е избора на мястото, където ще се монтира, с какви размери и с какви материали. Най-разпространените материали, които се използват за такъв тип реклама са различни видове винили, фолио, метални и PVC конструкции. Всички тези материали изискват специфична предварителна подготовка на графичния файл, с цел рекламата да изглежда възможно най- ефектна.

дизайнИзберете за Ваш партньор рекламна агенция «Volik Group»!

Ние от рекламна агенция «Volik-Group»  Ви гарантираме достъпна и висококачествена изработка на Вашата външна реклама. Ще реализираме Вашите проекти, независимо от това колко нестандартни са те. Специализирани сме както в изработката на различни табели, обемни букви и тотеми, така и в създаването на външна реклама по преценка и желание на клиента.

Нашите служители ще Ви предложат най-доброто съотношение между цена и качество.

Професионалният подход и на нашите специалисти ще подпомогне успешното изпълнение на проекта. «Volik Group» – Вашият надежден рекламен партньор!

Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработвани, с цел подобряване на услугата.