Рекламни ключодържатели

Рекламни ключодържатели

Рекламни ключодържателиКаква е тайната на специалната популярност на рекламните ключодържатели на пазара на сувенирни рекламни продукти? В общото търсене и полезност за потребителя. И също така достъпната цена. Дали могат да се намерят по-добри аргументи?

Ключодържателят, като носител на рекламата, има много предимства. Така или иначе, ние всички използваме ключове. От апартамента, къщата, офиса или колата. За всички нас ключодържателят не е безполезен сувенир, а нещо функционално, което прави използването на ключовете по-комфортно. Рекламният ключодържател е продукт, който наистина е предназначен за масовата аудитория. Ако рекламният ключодържател е удобен и е по вкуса на потребителя, то Вашият подарък ще бъде използван дългосрочно. Клиентът ще гледа Вашата реклама многократно в рамките на целия ден. Точно толкова време, колкото той ще ползва личните си ключове.

ИНТЕРЕСЕН ФАКТ. За целта, за която се ползват, ключодържателите се купуват много рядко. Повечето хора използват точно подарените ключодържатели. За рекламодателите това е само от полза! Хората с радост приемат такива подаръци и ги ползват с удоволствие.

Ключодържателят с лого и фирмен брандинг ще се превърне в приятен и полезен подарък за Вашите настоящи и бъдещи клиенти и партньори. Ключодържателите често се използват като брошури за различни рекламни събития, като конкурсни и промоционални награди. Според цената, рекламните ключодържатели са един от най-бюджетните видове рекламно-сувенирни продукти. По този начин пред рекламодателите се отварят големи възможности от гледна точка на оригиналното дизайнерско изпълнение.

Изработка на рекламни ключодържатели

Ако имате нужда от ефективен и бюджетен вариант на рекламни продукти, поръчайте сувенирни ключодържатели от „Volik Group“. В нашия каталог е представен огромен асортимент от ключодържатели-бази, различни видове по форма и цветове. Ние ще Ви помогнем да изберете идеалния вариант за Вашите рекламни цели и ще разработим уникален атрактивен дизайн за Вашия фирмен ключодържател.

Рекламни ключодържатели във Варна

Ние бързо и качествено изработваме рекламни ключодържатели във Варна, използвайки модерно оборудване и най-популярните методи за печат. Изображението може да бъде приложено с помощта на директен пълноцветен печат, сублимация или ситопечат (копринен печат). Обръщайте се към нашите специалисти! Те ще Ви запознаят с всички тънкости и ще Ви помогнат да изберете най-добрия вариант на цена при оптимален за вас тираж. Независимо от начина, по който ще се изработва ключодържателят, ние винаги гарантираме високо качество!

Цени при поискване!

Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработвани, с цел подобряване на услугата.