Изработка на Сайт-визитка

Изработка на Сайт-визитка

уеб-сайтовеТози тип сайт спада към информативните и е подходящ за представителите на малкия бизнес или за тепърва стартищи свое начинание. Основното му преимущество е, че изисква минимална парична инвестиция, но пък цената в никакъв случай не е за сметка на качеството. При нас ще получите един издържан и високо ефективен сайт-презентация, с който ще осигурите присъствието си в глобалната мрежа. Също така, в бъдеще този малък и прост на пръв поглед сайт би могъл да се разшири и да се превърне в голям фирмен сайт.

Какво е Сайтът-визитка?

уеб-сайтове

Сайтът-визитка представлява малка интернет страница, с информатвен характер и обикновено съдържа до 5 на брой страници (например: „За нас“, „Галерия“, „Контакти“ и др.). Може да бъде изцяло статичен или да съдържа  различни движещи се обекти, като бутони, рекламни банери и др. Този вариант за представяне на дейността Ви в интернет е доста ограничен откъм разходи и също така е изключително потребителски настроен. Изискват се минимални технически познания за по-нататъшното редактиране на сайта (ако избщо се налага), след изработката му при нас.

Важно! Още един положителен аспект е възможността за оптимизация на Вашия сайт-презентация. Или иначе казано, чрез правилна SEO (Оптимизация за търсачки) Вашият по-скоро информативен сайт би могъл да заеме първи позиции по дадена фраза или ключова дума.

И да обобщим.. Сайтът- визитка има много преимущества. Някои от тях са:

  • Сравнително ниска цена за изработка и поддръжка;
  • Ефективен вариант за представяне в интернет пространството;
  • Достатъчно възможности за атрактивен дизайн;
  • Лесен за по-нататъшна редакция;
  • Възможност за оптимизация и реклама;
  • Възможност за разрастване във фирмен сайт;
  • Сравнително кратко време, нужно за изработка;

разработка уеб-сайтСайт-визитка от «Volik-Group»!

Сайтът-визитка би могъл да се използва, освен за информативни цели, също и например за представяне на нов продукт или услуга. В него могат да се включат и препрадки към други сайтове, каталози, магазини и други. Ние от «Volik-Group» ще изработим сайт- презентация специално за Вас. Не се колебайте и се свържете с нашите мениджъри. Заедно ще създадем идеалния сайт според Вашите виждания и изисквания. Позволете ни да станем Ваш верен партньор сега!

Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработвани, с цел подобряване на услугата.