Брошури

Брошури

брошури във ВарнаРекламна агенция „Volik Group“ изработва както пълноцветни, така и черно-бели брошури. Агенцията предлага печат в максимално кратки срокове и на най-изгодни цени.

Изработка на брошури

Брошурите са рекламно-информационни печатни издания с мека корица и обем до 48 страници. Най-често ги използват за презентация на актуални продукти и услуги. Те могат да бъдат различни по размер, обем и форма. Страниците в брошурите се крепят чрез телчета,спирала или термо-лепене.

брошуриВъпреки популярността на Интернет и цифровите технологии, хартиените носители на информация, в това число и брошурите, днес не губят своята актуалност. Брошурите могат да бъдат използвани за най-различни цели. Посредством тях може да се презентират както отделни стоки и услуги, така и цялостната дейност на фирмата. И най-вече, красиво оформената рекламна брошура поддържа или способства да се сформира добър имидж на компанията. Тя създава впечатление за стабилност, просперитет, високо фирмено ниво и качество на предлаганата продукция.

Видове брошури

По съдържание се различават:

  • рекламни
  • информационни
  • корпоративни
  • учебни
  • туристически и др.
Важно! В зависимост от поставените цели брошурите могат да бъдат отпечатани на тънка хартия или картон, матова или гланцова, кориците могат да са ламинирани или да имат допълнителен ефект, като преге или лак. Печатът може да бъде дигитален или офсетов, пълноцветен или едноцветен.

Цени за печат на брошури

Цената зависи от вида, обема и тиража на брошурата. Всяко запитване се калкулира индивидуално.

Обикновено за изработката на брошура се използва хартия с плътност 150 г/м2, а за корицата – 250 г/м2.

Стандартният размер е А4 или А5. Страниците се крепят чрез тел, спирала или термолепене. За по-луксозно изпълнение се предлагат различни видове лакови покрития, ламиниране, релеф на логото и др.

Специалистите в Рекламна агенция „Volik Group“ ще ви помогнат да реализирате идеите си и да създадете най-подходящата за Вашите цели брошура!

Технически изисквания за брошури

Всички технически изисквания са тук

Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработвани, с цел подобряване на услугата.