Рекламни тениски

Рекламни тениски

Всички маркетолози знаят, че e добре, бързо и евтино да се подготвят за рекламна кампания чрез поръчване на тениски с фирменото лого. Този рекламен способ не само визуално разпределя служителите и организаторите на компанията, но също така се превръща и в отличен подарък за клиентите и купувачите на продуктите на фирмата. Достъпната цена за нанасяне на лого върху тениска позволява използването на подобни рекламни материали навсякъде, както по време на провеждането на промоциите, така и при различни фирмени мероприятия.

Компанията «Volik Group» предлага на своите клиенти разнообразие от модели с различен дизайн, но също така бихме могли да изработим и тениски по индивидуална поръчка. Изработвайки тенски с лого при нас със сигурност ще успеете да привлечете повече потенциални клиенти.

Качеството на печат – гарантирано!

Висококачествените технологии за печат, които ние използваме, гарантират и високото качество на печат на логото върху тениските. Фирмените Ви символи могат да се прилагат по различни технологии за нанасяне върху текстил – термотрансферна печат, копринен ситопечат,директен цифров печат и други. Всеки един от тези методи за изработка на лого върху тениски притежава своите предимства. Конкретната технология за изработка се определя според всеки отделен случай и зависи от Вашите желания и параметри на поръчката (състав на материала, характеристики на изображението, място за прилагане върху текстилния продукт и др.).

Качеството на нашите продукти и нанасяне на логото е на най-високо ниво. Много компании, занимаващи се с реклама, поръчват фирмени тениски с логото на своите клиенти при нас, тъй като цената в нашата компания е достъпна както за големи предприятия, така  и за малки, наскоро започнали развитието си фирми.

Цената на тениски с лого

Нашата компания предлага най-рентабилната цена за нанасяне на логото върху тениска. Това дава възможност на много фирми да не пестят и да си  закупят тениски с лого. Наличието на запас от такъв промо материал е много практично, тъй като по този начин можете да бъдете готови по всяко време да участвате, в което и да е обществено или социално събитие. Нашата компания ще бъде винаги насреща и ще Ви помогне с това да се сдобиете с подходящото рекламно облекло.

Цена за термотрансферна технология, изображение до А4:

Светли тениски Тъмни тениски
бр. цена без ДДС бр. цена без ДДС
1-9 9 1-9 18,00
10-25 8 10-25 15,6
26-49 7 26-49 14,4
50-99 6 50-99 13,2
100-249 5 100-249 12
250+ 4 250+ 10,6

Цената не включва тениска!

Предлагаме и други технологии* за изработка на текстилни сувенири, както:

  • ситопечат (за големи тиражи);
  • директен печат (за идеално качество);
  • сублимационен печат (за печат върху синтетични дреги, долготрайна технология);
  • бродерия (шиене върху дрехи).

*-цени по запитване.

Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработвани, с цел подобряване на услугата.