Обслужване на сайтове

Обслужване на сайтове

изработка на сайтовеПоддържането на един сайт, онлайн магазин и всякакъв друг вид страници в интернет пространството представлява много важна стъпка от неговото развиване. Нужно е осигуряване на високо ниво на сигурност и постоянно обновяване на информацията (според нуждите на фирмата), за да бъде страницата винаги актуална. Ако Вашият онлайн сайт е направен, а след това не се поддържа, той остарява, и то не само откъм съдържание.

Важно! Дизайнът също играе ключова роля. Ако страницата не е достатъчно модерна и функционална, Вашите потребители не биха се заинтересували и не биха я използвали.

Какво представлява поддръжката на сайт?

обслужване на сайтовеСъществуват редица компоненти на сайта или магазина Ви, които трябва постоянно да бъдат наблюдавани, за да успее той да бъде в челните позиици в резултатите на търсачките. Най-общо може да се каже, че човекът или фирмата, които поддържат даден сайт поемат изцяло грижата за него и се стремят той да бъде в крак с динамиката на интернет. Най-голяма нужда от поддръжка имат динамичните сайтове (например онлайн магазини или сайтове за услуги). При тях е много важно да се следи за промяна в нуждите на клиентите, обновяване на предлаганите продукти или услуги. Малките информационни страници също така имат нужда от промени от време на време.

Всичко това е важно, защото Вашите конкуренти също ще се стремят техните сайтове да бъдат най-функционални, удобни и модерни. За да не изоставате от тях трябва да се уверите, че магазинът или страницата Ви с в крак с всички останали, а може би стават и по-добри от тях!

И за да обобщим, поддръжката на сайт включва в себе си:

  • Обновяване на съдържанието (продукти, информация, цени и др.);
  • Изработване на нови страници (ако е нужно);
  • Оптимизация на сайта;
  • Работа по изграждане на функционалността му;
  • Маркетинг и реклама на сайта.

Поддръжка на сайт от „Volik Group”

Разбира се, Вие бихте могли и сами да обновявате своя сайт. Ако имате необходимите познания е съвсем достъпно да успявате да поддържате един обикновен информационен сайт или сайт-визитка. Но когато говорим за по-голям проект, като онлайн магазин например, нещата стават по-сложни и е по-добре да се доверите на професионалистите.

Ние от „Volik Group” Ви предлагаме пълно обслужване на Вашият сайт, в пълен синхрон с всичките Ви изисквания, желания и в крак с последните новости в интернет пространството. Можем да гарантираме внимание и грижа към детайла. Ако липсата на време Ви кара да изоставите сайта си, то нашият екип ще се справи с този проблем.

Позволете ни да станем Ваш партньор точно сега!

Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработвани, с цел подобряване на услугата.