Рекламни флашки

Рекламни флашки

Днес, в света, невероятна популярност получава ненатрапчивата реклама. Към този вид реклама се отнасят и флашките с лого.

Флашките с логото на компанията Ви са чудесен подарък, например за бизнес партньор, служители на компанията или като рекламен продукт по време на някаква изложба или друг вид събитие. Флашките с лого не могат да се закупят никъде, те се изработват по поръчка от определена компания. Поради тази причина този тип рекламен материал притежава още по-голямо значение за човека, на когото е бил подарен, защото такъв продукт ще има само той и никой друг от неговите познати, приятели или партньори.

Флашката с лого – това е много полезен и практичен подарък за всеки съвременен и делови човек. Това е бизнес сувенир, който бъдейки използван, ще напомня за Вашия бранд и съответно за Вашата компания. Освен това, флашката с лого показва престижа и имиджа на компанията и подпомага познаваемостта на Вашата фирма сред обикновените хора.

Сувенирните флашки служат много по-дълго от обикновените, тъй като флашките с лого се изработват по поръчка. Това означава, че за тях се избират най-добрите материали. Да, и отново да Ви напомним, че флашките са сувенирен продукт и полезен подарък, който е необходим в ежедневието на всеки един модерен човек.

Къде да поръчате флашка с лого или гравиране?

Предлагаме на всички Вас, нашите клиенти, нанасяне на фирменото лого върху флашка по индивидуален дизайн, като същевременно гарантираме отличното качество.

Притежаването на флашки с лого показва:

  • престиж;
  • индивидуалност;
  • имиджа на компания;
  • представлява отличен рекламен материал;

Предлагаме производство на флашки с лого и с удоволствие ще започнем сътрудничество с големи компании, предприемачи и физически лица.

Имате нужда от флашки с лого на едро с индивидуален дизайн? Пишете ни или се обадете на нашите специалисти по телефона! Ще се радваме да Ви информираме за качеството на продуктите, процеса на производство на флашките с лого, цената на продуктите и предлаганите отстъпки за поръчки в големи количества.

Цени по запитване.

Поръчка на рекламни флашки

Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработвани, с цел подобряване на услугата.