Широкоформатен печат

Широкоформатен печат

широкоформатен печатШирокоформатният печат е метод за прилагане на пълноцветно изображение върху ролкови материали с висока резолюция (винил, хартия, плат и други) и плоски материали (ПВЦ пластмаса, акрил, плексиглас, стъкло, огледални повърхности, картон, керамични плочки, ламинат, метал и други), което позволява в най-кратки срокове, да се създадат рекламни материали, както в малки, така и в големи размери. Широкоформатният печат върху ролкови материали е предназначен за производство на плакати и трансперанти за билбордове, знамена и елементи за по-сложни структури от външната реклама. Отпечатването се извършва на широкоформатен плотер и в различни ширини. Печатът върху плоски материали е необходим за създаването на големи рекламни пана, табели, оформянето на търговски зали, билбордове, витрини и др.

Предимствата на широкоформатния печат

широкоформатния печатПовечето рекламодатели избират широкоформатния печат, тъй като той има редица предимства:

  • поддържане на имиджа и интереса към компанията;
  • изпълнява своите рекламни функции постоянно, денонощно и без почивка;
  • дори когато потенциалният потребител мисли, че той не е обърнал внимание на рекламата, той все пак е реагирал подсъзнателно на нея. Според психолози, това става само за три секунди;
  • често се използват за оформяне на презентации, изложения и конференции.

Широкоформатният печат ще Ви помогне да получите като резултат, ефектна рекламно-презентационна продукция при оптимална стойност на разходите.

Важно! Широкоформатната реклама е маркетингов субект, който съчетава в себе си ниска цена и висока ефективност, благодарение на което това е ключов вид реклама за по-дълги периоди.

Целта на външната реклама е да бъде видима и максимално да привлича вниманието на потребителя, но да не се разрушава под въздействието на агресивни външни фактори, като слънце, вятър, сняг и дъжд.

Защо ние трябва да станем Вашите партньори?

широкоформатен печат

С помощта на най-новите цифрови плотери, устойчиви мастила и тествани материали, ние предоставяме най-високо качество на произвежданите продукти. Рекламните материали, произведени от „Volik Art“ по технологията широкоформатен печат, интериорен печат и външна реклама, ще ви зарадват с ярки цветове и отчетливи изображения за години напред!

Нашите специалисти предлагат пълен спектър услуги: ние сме готови да Ви подготвим дизайнерски модели, директен печат и процес след печат – рязане или лепене, засилване на ръбовете на платното и ламиниране.

Ние можем да изработим всякакъв вид поръчка, било то голяма поръчка за рекламна кaмпания или частна индивидуална поръчка. Ние работим с всички типични рекламни формати и по индивидуални размери.

Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработвани, с цел подобряване на услугата.