Сувенирни химикалки

Сувенирни химикалки

химикалкиХимикалката – това е канцеларски предмет от първа необходимост, използван от всички без изключение. И в това се състои неговата уникалност като рекламен носител, защото е в постоянна употреба.

Химикалка с лого

Химикалките с логото на компанията са важна част от корпоративната култура, която насърчава създаването на представителен образ. Също така, химикалката с надпис е незаменим атрибут на всички рекламни кампании и корпоративни събития (семинари, изложби, презентации). И най-важното, химикалката е идеален и ненатрапващ се подарък за клиентите и партньорите, и в същото време е полезен и необходим атрибут. Нека Вашите партньори и клиенти да имат възможността да ги ползват по-често. Така Вашата реклама ще бъде видяна от много хора.

Интересен факт. Според статистиката, брандираните химикалки основно се поръчват от големи и известни компании. В същото време, цената на този вид печатна реклама е една от най-достъпните. Възползвайте се от опита на успешните компании! Фирмените химикалки са евтин и ефективен начин да изразиш себе си, привличайки повече внимание, увеличавайки популярността на бранда. Химикалката не струва много пари. Докато тя се ползва, Вашата реклама ще работи за вас.

Печат върху химикалки

Ние предлагаме пълен спектър печатни услуги във Варна. Също така и печат върху химикалки. Той може да бъде едностранен или двустранен, с едноцветно или многоцветно нанасяне. Ние ще Ви покажем всички мостри и ще ви помогнем да изберете най-добрия вариант за Вашата кампания. Дали ще е ексклузивна поръчка или бюджетния вариант за масово разпространение, това зависи от Вашите специфични потребности, желания и интереси. Ние ще Ви доставим химикалките с Вашето лого във Варна или до най-близкия офис на Еконт в България!

Минимална поръчка – 50бр.

Цена:

  • представен на снимката – 1лв/бр без ДДС;
  • други модели – при поискване.

Поръчайте рекламни химикалки във «Volik Group». Ползвайте ги лично, подарявайте ги на партньорите си и потенциалните клиенти. Нека Вашата реклама да бъде видяна отколкото се може повече хора.

Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработвани, с цел подобряване на услугата.