Рекламни магнити

Рекламни магнити

рекламни магнитиМагнити с лого

Магнитите с логото на фирмата са неразделна част от всяка изложба или промо – презентиране. Фирменото лого върху сувенири винаги се приема с възторг и се слага у дома на всякакви метални повърхности. Това е чудесен маркетингов инструмент, защото той постоянно е пред очите на клиента и винаги напомня за компанията, създавайки положително впечатление за нея.

Ако освен логото на магнита е указана и контактна информация (телефонен номер, имейл адрес), тогава сувенирът се превръща в мини-афиш, което е много удобно: няма нужда да търсите информация за контакт. За да се разграничи магнита от общата маса други магнити, той трябва да е ярък и с необичаен дизайн и форма. Ето защо е много важно да се разработи подходящ дизайн и форма на магнита с лого.

За максимално приближаване до предпочитанията на основните потребители на този сувенирен продукт и неговата целева аудитория, към декоративната страна на подаръка се препоръчва да се добави и практическа: магнитът може да бъде под формата на календар, бележник или фоторамка.

Предимства на магнитите с лого по поръчка:

  • Високо качество. Професионалните производствени линии позволяват да създаваме голямо количество магнити, като същевременно да поддържаме отличното качество на пълноцветен печат. Ние обръщаме голямо внимание на тази част в нашата работа, тъй като разбираме, че рекламата трябва да привлича със своя приятен и представителен външен вид, а не да отблъсква с лошото качество на изпълнение.
  • Широк асортимент. Можете да поръчате всякакъв вид магнити с лого – с гланцирано или матово покритие, всякаква форма и дебелина, с всякакви шарки, а също така и от хартиен блок (под формата на тефтер). Ние сме готови да изслушаме всяко Ваше желание и да създадем за Вас истински шедьоври на рекламата.
  • Опаковка. Когато поръчвате магнити с лого, можете да ги придружавате с опаковка. В този случай всеки продукт ще бъде опакован в индивидуална опаковка. Това ще увеличи тяхната стойност и ще им позволи да бъдат използвани като персонализирани подаръци.

Нашите продукти се характеризират с високо качество, тъй като ние използваме професионално оборудване и безопасни, сертифицирани материали. В най-кратки срокове ние ще изработим магнити с лого специално за Вас!

Цените за тези сувенири по запитване!

Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработвани, с цел подобряване на услугата.