Фирмени бележници

Фирмени бележници

фирмени бележнициФирменият бележник е вид имиджова печатна реклама, съчетаваща в себе си две функции. Това е и важен елемент на вътрешния корпоративен стил на компанията, и привлекателен промо-сувенир. Брандираните тефтери и бележници могат да се ползват от сътрудниците на Вашата компания, те ще бъдат полезни за корпоративни мероприятия – семинари, конференции, изложби и панаири. Но важното е, че вие можете да подарите фирмени бележници на Вашите партньори и клиенти. Това ще бъде наистина полезен и удобен подарък. А при добро дизайнерско оформление, той ще изглежда привлекателно и вашите контрагенти задължително ще го оценят.

Бележници с лого

Бележниците с лого са дългосрочен носител на Вашата реклама. Рекламата на Вашата компания или продукт ще действа през цялото време, докато се използва бележникът. А бележникът наистина ще бъде използван. Защото бизнесмените предпочитат да записват плановете си, да фиксират мислите си, да водят записки и важни бележки. А тефтерът е най-удобният вариант за тази цел.

 Добра идея! Допълнете фирменият бележник с фирмена химикалка с Вашето лого. Ще се получи универсален подаръчен комплект, който Вашите клиенти наистина ще оценят и ще използват с удоволствие.

Хората обичат красиви неща и предпочитат да работят със стилни канцеларски предмети. Затова към въпроса за фирменото оформление на бележника трябва да се отнесете с особено внимание. Привлекателен не значи най-скъп. Дори съвсем обикновен бележник, но направен с професионален дизайн, ще изглежда стилно и представително. Ние ще изработим за Вас уникален фирмен дизайн на бележника, интегрирайки прецизно в оформлението цялата важна информация, която искате да предадете на потребителя.

Печат на фирмени бележници 

Ние предлагаме печат на фирмени бележници във Варна на оптимални цени, в максимално кратки срокове и винаги с безупречно качество. При нас можете да поръчате разработка и дизайн на бележници разнообразни по формат, с различна плътност на хартията за вътрешни блокове и корица, с едноцветен или многоцветен печат, скрепени с помощта на спирала или лепило.бележник

Свържете се с нас! Ние ще създадем за Вас уникален фирмен бележник – оригинален, запомнящ се, удобен и ефективен от гледна точка на рекламата.

Цена на фирмени бележници

Цената на производството на фирмени бележници се калкулира индивидуално и зависи от много фактори:

  1. Формат на бележника
  2. Корица (твърда, мека, кожена или винил, наличието на различни ефекти – щамповане, гланциране и др.).
  3. Обем и цветност на хартията (можете да изберете бележник с бели листове, със стандартно каре или с брандирани пълноцветни страници).
  4. Свързване на листовете (чрез спирала или лепило).
  5. Количество (колкото е по-голям тиражът, толкова е по-ниска цената на един брой бележник).

Свържете се с нас, за да Ви направим безплатна индивидуална оферта!

Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработвани, с цел подобряване на услугата.