Изработка на каталози

Изработка на каталози

каталозиПредставителният каталог е образът на Вашата компания и в същото време е инструмент за по-големи продажби. Основната цел на каталога, брошурата или списанието е да впечатли и да създаде определени асоциации върху нивото на емоционалното и чувствено възприятие. Особения чар и иновативния стил на Вашия печатен продукт разкрива уникалната технология на компанията «Volik-Group». Съществуват много варианти за изработка на каталози, в зависимост от дейностите. Те могат да бъдат:

  • Реклама на продукта;
  • Оформяне на презентацията;
  • Позициониране на търговската марка;
  • Новаторски подход към представянето на услугите.

Дизайн на каталозите

каталозиГолямо внимание при изработката на каталози се отделя върху дизайна, оформянето и информационното съдържание на продукта. Такъв процес отнема много време, поради факта, че този продукт е част от фирмения стил на компанията и участва във формирането на нейния имидж. Този вид печатни продукти подробно и ясно ще представят цялата информация за компанията Ви и историята на търговската марка или бранда, за произведените стоки или предоставените услуги, с пространствено описание и посочени цени. Технологията за печат, материалите и големия избор от услуги при изработката на печата, които се използват от нашата фирма, предоставят възможност да получите не само качествен каталог. Вие ще получите пълноценен рекламен продукт, списание с поразителен дизайн, зашеметяващи цветни изображения и текстови блокове, които със сигурност ще привлекат нови клиенти за Вас. Но това не е всичко, голямото предимство на каталога е, че той може да се изработи под формата на списание (по-скъп вариант за печат), както и под формата на брошура, което значително намалява разходите и се отразява върху цената на продукта.

Процес на печата и изработката на каталозите

При печата и изработката на каталога Вие трябва да се съобразите със следните неща:

  • избор на хартия: гланцирана или офсетна – за страниците на каталога; плътен или дизайнерски картон – за корицата на каталога;
  • избор на варианти за прикрепване на страниците: специално термолепило, специални скоби за прикрепване на пвц джобове, били те с метални или пластмасови пръстени;
  • определяне метода на печат: офсетов и дигитален печат. Офсетовия е предпочитан при големи поръчки, но можете да използвате и метода на дигиталния печат, особено ако искате спешно да изготвите каталога;
  • следпечатна обработка-  с цел да се направи по-привлекателен продукта може да бъде ламиниран, нарязан по размери или обработен с UV лакове и други.

Цени за изработката на каталозите

Цената на изработката и печата на каталозите зависи от избраните от вас материали, броя на страниците, обема на тиража, времето за изпълнение, следпечатната обработка с индивидуално избрани по Ваше желание методи.

Защо да изберете нас?

каталоги болгарияФирма «Volik-Group» гарантира евтина и висококачествена изработка при печата на каталози. При оформянето на поръчката във «Volik-група» нашите служители гарантират изработката и печата на каталога да е с най-добро съотношение между цена и качество. Индивидуалния подход и професионализма на нашите специалисти ще съдействат с пълно разбирателство и реално партньорство при изпълнението на всяка поръчка.

Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработвани, с цел подобряване на услугата.