Брандиране на търговски обекти в молове

Брандиране на търговски обекти в молове

Външната реклама на Вашия търговски обект е средтвото, чрез което Вие представяте себе си и дейността, която извършване пред Вашите настоящи и потенциални клиенти. Добре брандираният магазин или офис винаги е по-забелязван и различаващ се от този на конкурентите. Всичко това се онтася не само за външното оформление на обекта, а също така и за вътрешното организиране на помещението. Защото виждайки един добре брандиран отвън магазин, хората ще очакват същото и отвътре – стилно аранжиран, с добра подредба на продуктите и ясно изразена визия за бизнеса Ви.

Важно! Разбира се, има стандартни начина за брандиране на търговски обект, за някои от които ще разкажем след малко. Но винаги по-нестандартният дизайн и креативно оформление привличат вниманието на минувачите. Затова е важно цяостното графично оформление да бъде оставено на професионален графичнен дизайнер.

Видове брандриане и стъпки за изработка

Както вече казахме, има няколко начина, чрез които може да се направи брандиране на определен търговски обект изцяло. Най-главно можем да ги разделим на външни и вътрешни рекламни способи.

Към външните се причисляват:

  • Брандиране на витрините, видими отвън – изпозлват се различни видове фолиа, едно от които е перфо фолиото. То е много подходящо (особено за офиси), тъй като повърхността му позволява влизане на слънчева светлина в помещението, но едновременно с това не позволява на хората отвън да виждат какво се случва вътре.
  • Изготвяне на цялостна рекламна визия за всяка една външна част на обекта – отново се използват различни фолиа, самозалепни хартии и други обекти от PVC. Този вариант е много удачен при стартиране на бизнес, за да може идентичността на бизнеса Ви да си личи още от самото начало.
  • Създаване на специални светещи съоръжения, съобразени с вида на обекта и бизнеса – светещите реклами са перфектно и много атрактивно решение. Чрез тях Вашият търговски обект ще се вижда не само през деня, но и през нощта.

Във вътрешната част на обекта могат да бъдат брандирани различните щандове, касовата зона, специално обособени продуктови зони, различни указателни табели и други съоръжения. Друг рекламен способ за вътрешната част на обекта са рекламните дисплеи. Изключително ефективен и интерен начин за представяне на бизнеса Ви, чрез който клиентите Ви ще могат много лесно и бързо да се ориентират в магазина.

Брандиране от «Volik-Group». Процес на изпълнение.

Преди фактическата изработка на вида реклама, който бихте искали за Вашия търговски обед, трябва да се мине през няколко важни стъпки:

  1. Трябва да извършим обстоен оглед на обекта и да вземем нужните размери;
  2. Подготвяне на детайлизиран проект за дизайн и пресмятане на нужната сума за изработката;
  3. Визуализация на проекта – Вие ще можете да видите точно как ще изглежда рекламната визия за Вашия обект;
  4. Изработване на всички нужни рекламни материали;
  5. Монтаж на нужната външна и вътрешна реклама;

Рекламна агенция «Volik Group» Ви гарантира висококачествено външно и вътрешно брандиране на Вашия търговски обект, на достъпни цени. Свържете се с нас, за да се убедите! «Volik Group» -Вашият партньор по пътя към успеха!

Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработвани, с цел подобряване на услугата.