Дизайн на флаери

Дизайн на флаери

Флаерите са един от най-широко разпространените и масови видове печатни рекламени материали. Тяхното основно предимство е, че се отпечатват в по-големи тиражи на ниска цена. Това осначава, че с по-малко средства (в сравнение с други рекламни способи) можете да достигнете до по-широк обхват потенциални клиенти. Листовките могат да бъдат използвани за всякакъв тип рекламна кампания като целта е да тя да успее да привлече минувачите към Вашия търговски обект и да подпомогне покупка.

Важно! Защо е важен дизайнът на флаерите? Целта на листовките е да привлече повече случайни клиенти. В случай ,че не са стилни и достатъчно информиращи, те ще попаднат в боклука, наред с много несполучливи такива. 

Какво включва дизайнът на флаери?

Първият въпрос, който трябва да си зададем преди стартиране на изработката на един флаер, е „Какво искаме да постигнем, чрез него?“. От това зависи всичко останало – в какъв размер ще бъде той, с каква форма, в какви цветови гами, какви изображения ще бъдат използвани и др. Най-важното нещо при дизайна на листовките е те да не съдържат прекалено много информация за Вашия продукт или услуга.

Ето и основните стъпки при създаване на дизайна за флаер:

  • Избор на подходящ шрифт – от голямо значение е да се избере шрифт, който да съответства на Вашия фирмен стил. Важно е той да привлича вниманието, но и да бъде достатъчно четлив.
  • Избор на подходящи цветове – тук отново ключовото е избраните цветове да кореспондират с цветовете на компанията. Добрата дизайнерска изработка включва правилно съчетаване на цветовите гами, за да се избегне претрупване на флаера.
  • Точно и ясно послание – трябва да се избягва натоварване на четящия флаера с прекалено много информация. Препоръчва се използване на краткът текст, който би могъл по-лесно да се запомни.
  • Подбор на изображения, фигури и други графични елементи – тази стъпка е от изключително голямо значение. Не е нужно Вашият флаер да бъде претрупан със снимки, напротив – за да бъде достатъчно атрактивен всички негови графични елементи трябва да бъдат в съвършен синхрон.

Дизайн на флаери от «Volik Group»

Рекламният флаер е един от най-бюджетните и бързи методи за привличане на нови клиенти, позициониране и развиване на Вашия бизнес. Ние Ви гарантираме, че ,изработени при нас, Вашите рекламни листовки няма да попаднат в боклука. Професионалната дизайнерска работа, предпечатна подготовка и висококачествен печат на флаери са предпоставка за постигане на желания ефект и в крайна сметка до постигане на целите, заложени в рекламната кампания.

Доверете ни се! «Volik Group» – Вашият надежден рекламен партньор!

Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработвани, с цел подобряване на услугата.