Изработка на лого

Защо Ви е нужно лого?

Вашето лого е Вашият фирмен знак. Логото се разполага върху всички атрибути на фирмата: визитки, уеб-сайт, фирмени дипляни, бланки, коли, дрехи и други.

Според нас логото е най-важната част от корпоративна идентичност. Затова e препоръчително то да бъдеизработено от професионален графичен дизайнер, който ще се изпълни всички Ваши изисквания и ще изобрази мисията на Вашата фирма.

Важно: Значението на дизайна на лого за всеки бизнес не бива да се подценява. Всички използвани средства в него – цветове,графични елементи, текст , подпомагат запомнянето и бъдещата асоциация на Вашите клиенти с бранда, който представяте.

Ние във „Волик Груп“ знаем как да създаден идеалното лого за Вас. Стараем се да използваме всички съвременни тендеции в графичния дизайн, за да останат нашите клиенти удовлетворени от крайния резултат!

Етапи на изработка на лого

Изработката на лого е сложен и продължителен процес, който сме обедилини в няколко етапа:

  1. Подбор на информация за фирмата Ви и Вашия бизнес, като основна дейност, основни принципи и др. – Този етап включва уточняване на Вашите желания за цветовете, стила, шрифтовете, които ще бъдат използвани за Вашето лого.
  2. Изработка на няколко варианта за Вашето лого от нашите дизайнери.
  3. След одобряване на един от вариантите, се допускат няколко редакции по логото, с цел постигане на желания резултат.
  4. Визуализиране на различни видове рекламни материали (като визитки, листовки, сувенири,тениски и др. ) с Вашето лого – това се прави с цел Вие да видите точно как ще изглежда логото на практика.

Цени за изработка на лого

Ние не Ви предлагаме най-ниските цени за дизайн на лого, но Ви гарантираме най-високо качество на изработка и коректно отношение от нашия екип. Цената за изработване на лого зависи от сложността на изработка и желанията на клиента:

След изработване на логото Вие получавате:
  • Вашето лого във векторен формат;
  • Визуализация на Вашето лого върху различни рекламни материали в JPG.
Доверете се на нас за създаването на Вашият перфектно лого! «Volik-Group» - Вашият надежден рекламен партньор!

Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработвани, с цел подобряване на услугата.