Табели от винил

Табели от винил

табели от винилРекламната табела от винил представлява вид конструкция, монтирана на фасадата на сграда или директно пред входа, а също така и в затворени помещения. Taкъв вид външна реклама носи медиен характер. От качеството на проектирането, производството и монтажа на таза реклама до голяма степен зависи и нейната ефективност.

Като цяло може да се каже, че основната задача на външната или вътрешната реклама е по най-ясния и разбираем начин да се информира потребителя, че този конкретен магазин, салон за красота или развлекателен център са местата, които трябва да бъдат посетени!

Табелите от винил са визитната картичка, която показва нивото на фирмата, качеството на услугите и асортимента на предлаганите продукти.

Важно: Табелите от винил решават 3 важни задачи:

· Посочват местоположението на фирмата;

· Информират клиента за продукта;

· Стимулират го да закупи дадения продукт.

Качествената външна табела от винил формира стабилен и положителен образ на продавача в очите на купувача. Всеки такъв продукт носи печалба, връщайки многократно цената на вложеното в него.

Компанията «Volik Group» е специалист в производството на табели от винил с дългогодишен опит. Ние произвеждаме нашите продукти от висококачествени материали, както и осигуряваме пълен набор от услуги, свързани със създаването на различни рекламни продукти.

Какво получавате, като се доверите на «Volik Group»?

Високо качество на продукта и ниска цена. Ние извършваме производство на табели от винил за цяла България в собствена индустриална база, осигурявайки пълен контрол на процеса, с цел Вие да получите висококачествен и надежден продукт.

Индивидуален дизайн. Ние извършваме не само изработка на табели от винил според готовия модел, но също така изработваме поръчки по индивидуален дизайн. Нашите професионални художници и дизайнери, създават привлекателни и информативни рекламни табели, които добре се комбинират с дизайна на сградите, интериора и дизайнерската идея на бранда.

Бърз монтаж. Кой по-добре от производителя на табели знае, колко бързо и колко надеждно може да бъде инсталирана тя? Вие можете да поръчате на компанията «Volik Group» монтаж на всякакви табели, включително тези, които изискват сложна електромонтажна дейност.

Цена

Цената зависи от размера и вида на материала, от който тя се изработва в процеса на производство на самата рекламната табела, според желанията и предпочитанията на клиента, така че да може да се изчисли, при необходимост, стойността й отново.

Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработвани, с цел подобряване на услугата.