Обемни букви и лога

Обемни букви и лога

 Обемните надписи и лога са неизменна и много атрактивна част от външната, а често и от интериорната реклама. Те могат да се използват за всякакви търговски обекти, независимо от сферата на работа:
  • офиси,
  • кафенета,
  • барове,
  • ресторанти,
  • хотели,
  • финансови и медицински институции, и много други.
Обикновено обемните букви са леки и лесни за монтиране на покрив или външна стена. Материалите, размерът и технологията на изработка могат да бъдат изцяло според Вашите изисквания и предпочитания. Дизайнът на обемните надписи също може да бъде по Ваш проект или да бъде създаден от нас, отново според Вашите желания! 
Важно! : Обемните надписи позволяват излизане от обикновените рамки и прилагането на оригинални, може би за някой странни дизайнерски решения. Неправилните форми и екстравагантния дизайн, разбира се не са задължителни. Дори и обемни букви със стандартен шрифт, могат изцяло да привлекат вниманието на клиентите Ви.  

Обемните букви могат да бъдат различни според типа на изпозлвания материал и технологията на изработка. 

Несветещи релефни обемни букви

Несветещи релефни обемни букви – изключително ефектен вариант за външна и интериорна реклама, изработват се от един или два материала, които могат да бъдат от различно естество – плексиглас, PVC, неръждаема стомана, фолио и други. Използват се качествени материали издържливи на външни влияния и метеорологични условия.  

Светещи обемни букви

Светещи обемни букви – представлява надпис,буква или лого, най-често изработен от плексиглас (и PVC за борда), в който е поставено осветление. Възможни са два варианта – със светещ и с неосветен борд.  

Обемни и плоски букви контражур

Обемни и плоски букви контражур – при този вариант се използват светодиоди, които поставени на стената зад буквите, ги осветяват под формата на ореол. Тази техника може да се използва както за обемни, така и за плоски букви. Отново гарантираме за качество на материалите, изработката и монтажа.  

Изработка и монтаж на обемни букви и надписи

Рекламна агенция „Волик Груп“ разполага със собствен екип и техническа база за изработка и монтаж на обемни надписи. Цената е строго индивидуална и зависи изцяло от желанията на клиента и конкретния проект. В зависимост от сложността на заданието срока за изработка също варира.  

Обемните букви несъмнено са пример за ефективно рекламно решение. Независимо от вида надпис, който ще изберете, той със сигурност ще привлича вниманието на минувачите. Свържете се с нас, като използвате контактната форма, имейл или телефон и ще Ви предложим най-оптималния вариант за изработка на качествени и дълготрайни обемни надписи. „Волик Груп“ – Вашият надежден рекламен партньор! 

Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработвани, с цел подобряване на услугата.