Фирмени календари 2018: работни, настолни, джобни календари

Фирмени календари във Варна

Фирменные календари

Рекламните фирмени календари са едни от най-популярните и предпочитани средства за реклама. Те заемат почетно място в класацията на ефективната печатна реклама. Тайната на техния успех е очевидна.

Хората използват календарите ежедневно в продължение на цялата година.

Стенният календар винаги виси на най-видното място. Настолният календар е винаги пред очите Ви. А джобният календар е винаги под ръка. Календарът е винаги наблизо, винаги е в полезрението и е винаги необходим!

ИНТЕРЕСЕН ФАКТ: Брандираният календар не се възприема като натрапчива и досадна реклама.  Това е така, защото той съдържа важна и полезна информация за планирането на времето.

Потребителите не го възприемат като пряк носител на реклама. В същото време постоянното ползване на календара дава непрекъснат визуален контакт с бранда. Дори най-малкият детайл (като например, логото на Вашата компания) ще бъде запомнен, ако хората го виждат постоянно. А точно това е необходимо при имиджовата реклама.

Дизайн на фирмени календари

Фирменият календар може да бъде стенен, настолен или джобен. Той може да бъде изпълнен с фирмената символика или да бъде максимално неутрален. По-голямата част на календара заема календариумът. Останалото пространство трябва максимално да се обмисли. Ако дизайнът на календара е направен професионално, то Вашата реклама ще стигне до потребителя.

Доверете се на професионалистите! Ние ще изработим за Вашия фирмен календар уникален и ефективен дизайн.

Работни календари

Настенный календарь 2017 год

Работните календари са едни от най-популярните и ефективните. Те са много удобни и гарантират често и високо ниво на контакт на потребителя с Вашата реклама. Ние предлагаме уникален дизайн и печат на главите за Вашите календари в най-кратки срокове.

Трисекционни календари

Луксозно изпълнение на двустранно хромова хартия с бронзови и пантонски мастила.

 • официални празници
 • имени дни
 • седмици
 • зодии
 • църковни празници
 • почивни дни
 • лунни фази

Цял календар с глава: размер: 310х705 мм  Подложка: ЕХБ 300 г/кв. м. щанцване с ушички, размер: 310х500 мм  Тетрадки: 12 листа, 2+0, 90 г/кв.м друстранен хром мат размер: 287х137 мм.*

Едносекционни календари

 • официални празници
 • църковни празници
 • имени дни
 • почивни дни
 • седмици
 • лунни фази
 • зодии
 • работни дни в месеца

Цял календар с глава: размер: 300х495 мм  Подложка: ЕХБ 300 г/кв. м. щанцване с ушички, размер: 300х285 мм  Тетрадки: 12 листа, 2+0, 80 г/кв.м офсет размер: 294х235 мм.*

*Всички размери са примерни.

При нас можете да се възползвате от богато разнообразие на готови тела за календари. Това е практично решение за тези, които търсят изработка на фирмен календар на достъпни цени. В този случай спестявате пари за изработка на индивидуален макет на секциите и ще заплатите само за дизайн и печат на вашето фирмено заглавие.

Цени за готови работни календари

Цените на готовите работни календари от нашия каталог са следните:

Трисекционни Едносекционни
бр лв./бр бр лв./бр
10 3,5 10 3,15
25 3,4 25 3
50 3,3 50 2,7
100 3,2 100 2,4
200 3 200 2,3
500 2,8 500 1,8
1000 2,5 1000 1,5

В цените са включени тяло, печат на глава, прозорче и дупка (по желание).

Всички цени са без ДДС.

Цената за дизайн на глава на календара – 20 лв без ДДС.

При поръчка над 200бр. – безплатна доставка.

Подробно изчисление на разходите за печат на календари за Вашата фирма можете да поискате от нашите мениджъри по телефон или имейл!

Настолни календари

Настолният календар е много подходящ подарък-сувенир за Коледа и Нова година. Той е незаменим атрибут за всеки офис и в същото време ефективен носител на Вашата реклама.

Ние предлагаме печат на различни видове настолни календари – планери, пирамидки и др., с едностранен или двустранен печат, на различна основа.

Ние нямаме стандартни цени на настолни календари, защото всеки от тях се изчислява индивидуално. Свържете се с нас и ние ще Ви консултираме отосно цената на Вашия календар абсолютно безплатно.

Джобни календарчета

Карманные календари

Джобните календарчета са перфектна алтернатива на визитките. Те са най-удобни за подаряване на клиентите. Лесно се побират в джоба, портмоне или визитник. И най-важното, човекът, на когото сте дали джобно календарче, има стимул да го задържи, а не да го хвърли като обикновена визитка.

Ние ще се погрижим за изработка на дизайна и печата на Вашите джобни календари. Стандартен размер на джобни календарчета – 84х56мм. Те могат да бъдат със заоблени ъгли или без, покрити с ламинат или УВ-лак (за големи тиражи).

Цени на стандартни количества джобни календари без ДДС:

100 бр. 300 бр. 500 бр. 1000 бр.
Без ламинат 16 лв 43.2 лв 64 лв 112 лв
Ламинат гланц 80 мкм 20 лв 55.2 лв 84 лв 152 лв

*За тиражи повече от 1000 бр. – моля направете запитване.

*За тиражи над 1000 бр. предлагаме и UV лак.

*Предлагаме богат избор на различни ламинати, които можете да разгледате в нашия офис.

Печат на  календари

Изработваме всички видове брандирани календари: джобни, настолни, стенни, работни (едносекционни и трисекционни). При нас можете да поръчате печат на напълно уникални календари персонализирани и брандирани по всеки възможен начин.

Каталог на календарите

Имате нужда от помощ? Ние ще Ви помогнем в избора на оптималния за Вашата компания вариант – в съответвие с правилата на ефективния маркетинг, предвид Вашата дейност и в рамките на бюджета. Нашата професионална консултация, образците на рекламна продукция и нашият каталог на календарите ще Ви помогнат да направите правилния избор!

 

Свържете се с нас сега!

Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработвани, с цел подобряване на услугата.