Дизайн на визитки

Дизайн на визитки

Визитната картичка заема много важна част в цялостната комуникация на Вас и бизнеса Ви с потенциални клиенти. Въпреки че в днешното силно дигитализирано време намирането на контактите на конкретна фирма е лесно, чрез използването на интернет, визитките остават основния способ за предаване на личната Ви информация. Много важно е дизайнът на картичките, които Вие давате, да бъде стилен, в синхрон с фирмения Ви стил, да привлича вниманието и предоставя цялата нужна информация.

Важно! Най-стандартният дизайн за визитки включва черен текст на бял фон с логото на организацията. Въпреки това обаче, те не са достатъчно запомнящи се и ще се слеят с останалите визитки, които клиентите Ви получават. Това няма да помогне на Вашия бизнес, продуктите и услугите, които предлагате, да изпъкнат пред конкурентите.

Кои са основните стъпки при дизайн на визитки?

Практичността на визитките се състои в това, че те съдържат името и титлата на човека, който ги притежава, и всички негови координати (телефон, адрес, e-mail адрес, сайт и др.). Освен логото на фирмата, е хубаво визитката също да съдържа различни графични елементи и цветове, които да отличават нейната индивидуалност.

При дизайна на визитните картички има няколко включови момента:

  • Избор на подходящ шрифт, кореспондиращ с дейността Ви;
  • Изработване на цялостна концепция за дизайна на визитката – изпозлвана цветова гама, начин на позициониране на обектите, форма, вид на харитята и на използвания печат и др.
  • Подбор на подходящи графични елементи и изображения;
  • Сортиране на информацията- възможен е вариант, в който на визитката да пише само Вашето име и телефон без никаква друга информация. Този модел се използва за стимулиране на желание у клиента той да направи първото обаждане, може да се каже от чисто любопитство.
  • По-рядко дизайнът включва и решение за възможната функционалност на визитката, да показва как на практика работи бизнеса Ви.

Визитната картичка е израз на Вашето намерение за съвместна работа с конкретния потенциален клиент. Нейната цел да показва стила Ви и да изради Вашия най-добър образ сред партньорите Ви. Затова и дизайна на визитните картички е много важен.

Дизайн на визитни картички от «Volik Group»

Всеки Ваш клиент или партньор, разглеждайки получените визитни картички, свързани с конкретен бизнес ще избере тази, която е най-впечетляваща със своя дизайн. Нашият дизайнерски екип е специализиран в работата с програми като Photoshop, Illustrator и Corel Draw, използвани за графичната изработка на перфектните бизнес материали (в т.ч. и визитки).  Подготвени сме да направим визитни картички отговарящи изцяло на Вашата идентичност, нужди и изисквания. «Volik Group» – Вашият надежден рекламен партньор!

Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработвани, с цел подобряване на услугата.