Google Adwords

Реклама в Google

В последното десетилетие интернет рекламата успява успешно да измести други традиционни канали.Tипичен пример за такъв вид реклама е тази в Google. Google AdWords представлява онлайн платформа, която помага на хората от бизнеса да достигнат до уеб потребителите, и то със значително по голяма възможност за контрол над изразходените средства. Много важна черта на рекламата в тази платформа е,че рекламодателите (в случая Вие) плащат за рекламата само когато даден потребител се заинтересува от бизнеса им и кликне върху рекламата. По този начин се достига до по-голям брой потребители, което то своя страна подпомага за ефективността на рекламната кампания.

Интересен факт: Приходите само от реклама на Google през 2015г. са на стойност 67.39 билиона долара.

Как работи Google AdWords?

Рекламата чрез Google AdWords притежава няколко основни предимства. Онлайн рекламите и тяхното показаване на уеб потребителите са базирани върху ключови думи и т.н. бисквитки (cookies). Ефективността на рекламата се изчислява спрямо резулатите от търсачката или показването на конкретен сайт. Всъщност, Вашите клиенти имат възможността да виждат информация само за продуктите и услугите, които търсят, а оттам вероятността те да извършат поръчка или само да се обадят се увеличава драстично. Оттам Вие успявате да възвърнете изцяло, дори и да надвишите, сумата на инвестицията си, и заедно с това намирате точните потребители.

Google AdWords си служи със следните показатели и средства:

 • CPC – цена за един клик;
 • CPA – цена за придобиване;
 • CPМ – цена за хиляда имперсии (показването на рекламен материал (най-често уеб банер) в онлайн медия);
 • Таргетиране на рекламния материал
 • Ремаркетинг.
Важно: В своето ежедневие хората постоянно са „облъчвани“ с най-различни видове реклами, през стандартни и нестандартни медии и канали. Това ги кара всячески да се опитват да ги избягват, независимо дали са полезни за тях или не. На рекламата в Google все още не се гледа по този начин. Потребителите възприемат предложените от търсачката линкове като още една различна възможност, която може би щяха да пропуснат.

Предимства на Google AdWords са:

 • Гъвкавост,бързина и голям обхват на рекламата;
 • Свобода при определяне на бюджета;
 • Достигане до аудиторията на всички видове дигитални устройства;
 • Възможнст за предвартелно тестване на рекламния текст;

Реклама в Google от «Volik Group»!

Ние от рекламна агенция «Volik Group» можем да бъдем Ваш верен помощник и партньор, при рекламиране на Вашата дейност в чрез Google AdWords. Независимо от това дали тепърва стартирате бизнеса си или имате нужда от освежаване и по-нататъшно развиване, изберете модерния начин за рекламиране– дигиталния.

Какво ще получите от нас?

 1. Ситуационен анализ на средата – целият Ви бизнес, сайт, конкуренти, клиенти и т.н.
 2. Създаване на AdWords акунт, в който Вие ще имате възможността да влизате по всяко време. Структуриране на профила.
 3. Предлагане на бюджет за изпълнение, подбран специално за бизнеса Ви;
 4. Подбор на ключови думи (150 на брой), таргетиране по различни показатели;
 5. Създаване на рекламни текстове и банери;
 6. На края на кампанията получавате отчет за ефективността и реализираните продажби;

Използвайки Google AdWords Вие достигате точно до Вашите клиенти. Свържете се с нас и ще получите професионално отношение и отличен резултат. «Volik Group» – Вашият надежден рекламен партньор!

Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработвани, с цел подобряване на услугата.